«Аватар 2»: розкрито офіційну назву та логотип сиквела Джеймса Кемерона

30 квітня 2022,  23:13 | Новини фільмів

Повернення на Пандору стає дедалі ближчим. Днями було розкрито, що очікуване продовження науково-фантастичного блокбастера «Аватар» називатиметься «Аватар: Шлях води» («Avatar: The Way of Water»).

Разом з офіційною назвою сиквела режисера Джеймса Кемерона, на який ми чекаємо вже 13 років, кінокомпанія 20th Century Studios поділилася його прекрасним логотипом, який ви можете роздивитися в деталях нижче.

Назва та логотип, що відсилає до морських глибин, недарма говорять про воду. Сиквел представить клан на'ві під назвою Меткайїна, які живуть у морі (та під водою). Представницю цього клану на ім'я Ронал зіграє зірка «Титаніка» Кейт Вінслет, яка для цієї непростої ролі навчилася затримувати подих на цілих 7 хвилин.

Події сиквела будуть розвиватися через кілька років після подій оригіналу (а, може, і через років 10) і покажуть, як Джейк Саллі (Сем Вортінгтон) живе зі своєю новоспеченою родиною на планеті Пандора. Але щойно знайома загроза повертається, щоб завершити розпочате раніше, Джейк і Нейтірі (Зої Салдана) повинні об'єднатися з армією на'ві, щоб захистити свою планету.

Прем'єра фільму «Аватар: Шлях води» очікується вже наприкінці цього року, 14 грудня.

2795 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: