Заради ролі в «Аватарі 2» Кейт Вінслет навчилася затримувати дихання на 7 хвилин

27 жовтня 2020,  15:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фотографія зі зйомок очікуваного науково-фантастичного сиквела «Аватар 2» режисера Джеймса Кемерона знову відправляє нас під воду, але тепер в компанії лауреатки премії «Оскар» Кейт Вінслет.

Неймовірним знімком зі зйомок сиквела «Аватара», на якому Вінслет позує під водою на дні величезного басейну без акваланга, поділився в понеділок офіційний Twitter-аккаунт франшизи разом цитатою актриси з нового інтерв'ю для журналу The Hollywood Reporter:

Мені довелося навчитися фрідайвінгу, щоб зіграти ту роль у «Аватарі», і це було просто неймовірно. Моя найдовша затримка дихання склала 7 хвилин і 14 секунд, це просто божевільно-божевільні речі.

У «Аватарі 2» зірка іншого культового фільму Кемерона «Титанік» втілює представницю раси на'ві на ім'я Ронал. Вона буде ниряльницею клану Меткайїна, з яким ми познайомимося в майбутніх фільмах.

Раніше в підводних зйомках брала участь актриса Сігурні Вівер.

Прем'єра фільму «Аватар 2» нещодавно переїхала на 15 грудня 2022 року, і разом з цим змістилися прем'єри наступних сиквелів: «Аватар 3» тепер вийде на великі екрани 19 грудня 2024 року, «Аватар 4» — 17 грудня 2026 року, а «Аватар 5» — 21 грудня 2028 року.

Тим часом ви вже можете побачити Вінслет в найближчому кінотеатрі в драматичній стрічці «Тихе серце», яка зібрала зірковий каст.

4680 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: