Сігурні УіверSigourney Weaver

Сігурні Уівер / Sigourney Weaver
Повне ім'я: Susan Alexandra Weaver
Народилася 8 жовтня 1949; Нью-Йорк, США
Зріст: 180 см
Освіта: Йельська школа драматичного мистецтва
67%
2
33%
1

Фільмографія Сігурні Уівер

Аватар 5 (2025) ... Grace Augustine
Аватар 4 (2024) ... Dr. Grace Augustine
Аватар 3 (2021) ... Dr. Grace Augustine
Аватар 2 (2020) ... Dr. Grace Augustine
Мисливці на привидів 3 (2020) ... Dana Barrett
Темний кристал: Епоха опору (2019) ... The Myth-Speaker
John G. Avildsen: King of the Underdogs (2017) ... актриса
Захисники (2017) ... Alexandra Reid
Ракка (2017) ... актриса
Історії сім'ї Майровиц (2017) ... Sigourney Weaver

Біографія Сігурні Уівер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сігурні Уівер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сігурні Уівер

Написати коментар...
Написати коментар...