Мадс Міккельсен стане новим Ґріндельвальдом франшизи «Фантастичні звірі»

26 листопада 2020,  20:10 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Незабаром після звільнення Джонні Деппа з поста головного лиходія франшизи-приквела Поттеріани «Фантастичні звірі і де їх шукати» з'явилася інформація, що студія Warner Bros. вирішила віддати цю роль в руки Мадса Міккельсена. І тепер вона підтверджена офіційно.

У середу кінокомпанія підтвердила, що Міккельсен замінить Деппа в наступних фільмах про пригоди магозоолога Ньюта Скамандера та його друзів «Фантастичні звірі 3», чиї зйомки зараз проходять у Великій Британії.

Міккельсен стане вже третім актором, який втілить темного чарівника Ґелерта Ґріндельвальда на великому екрані. У першому фільмі лиходій Деппа до самої останньої сцени прикидався Коліном Фарреллом за допомогою багатозільної настоянки. Таким же чином вони зможуть пояснити і появу Міккельсена.

Представники Warner Bros. попросили Деппа піти з франшизи одразу після того, як він програв судовий процес проти газети The Sun, яка назвала його «тим, хто б'є дружину» в контексті його колишньої дружини Ембер Герд. Депп сказав, що він «планує подавати апеляцію і збирається довести, що звинувачення проти нього є брехнею».

У ролі Ньюта Скамандера в третій частині франшизи повернеться актор Едді Редмейн, а молодого Албуса Дамблдора знову зіграє Джуд Лоу. Компанію їм на екрані складуть Кетрін Вотерстон, Ден Фоглер, Елісон Судол і Езра Міллер.

Через затримку зйомок, викликану пандемією COVID-19, прем'єру фільму Девіда Єйтса «Фантастичні звірі 3» перенесли на липень 2022 року.

1584 

2 коментаря

SpaceMonkey

27 листопада 2020, 02:52

Хороший ход. Миккельсена тоже все любят.)

1 / 0 
Елена Стрельбицкая в ответ на SpaceMonkey

27 листопада 2020, 15:49

Да, он в данном случае беспроигрышный вариант. Интересно, ему такую же прическую сделают...)

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: