Студія Warner Bros. звільнила Джонні Деппа з «Фантастичних звірів»

6 листопада 2020,  21:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Джонні Депп повідомив сьогодні в соцмережах, що студія Warner Bros. «попросила його покинути» франшизу «Фантастичні звірі» в світлі того, що він програв суд проти британської газети The Sun, яка стверджувала, що він піднімав руку на свою колишню дружину Ембер Герд.

Декілька годин тому Депп опублікував в Instagram заяву про свій вихід з франшизи «Фантастичні звірі», яка є приквелом Поттеріани:

Я хочу вам повідомити, що Warner Bros. попросили мене залишити роль Ґріндельвальда в «Фантастичних звірях», і я поважаю їхнээ рішення і погоджуюся з ним.

Разом з цим актор подякував шанувальникам за підтримку під час суду:

Я б хотів подякувати всім, хто подарував мені свою підтримку та вірність. Мене зворушило безліч повідомлень з любов'ю і турботою, особливо в останні дні.

І повідомив, що збирається й надалі боротися, щоб довести світові, що Герд продовжує звинувачувати його несправедливо:

Сюрреалістичне судження суду у Великій Британії не змінить моєї боротьби за правду, і я підтверджую, що я планую подати апеляцію. Я збираюся довести, що звинувачення проти мене є брехнею. Моє життя і моя кар'єра не будуть визначені цим моментом у часі.

Депп втілив Ґріндельвальда в фільмах «Фантастичні звірі і де їх шукати» та «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» і повинен був повернутися в цьому образі в «Фантастичних звірях 3», чиї зйомки зараз проходять в Лондоні.

Хто замінить Деппа на посаді головного лиходія «Фантастичних звірів», поки невідомо. З огляду на те, що Ґріндельвальд вміє змінювати обличчя і весь перший фільм прикидався Коліном Фарреллом, студія цілком може його повернути.

Тим часом керівництво Warner Bros. не поспішає звільняти Ембер Герд, проти слів якої свідчать багато доказів і яку вже заарештовували за домашнє насильство по відношенню до своєї колишньої дівчини у 2009 році.

Багато шанувальників Деппа вважають це несправедливим і закликають бойкотувати фільми Warner Bros., поки не буде відновлена ​​справедливість.

1467 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: