Мадс МіккельсенMads Mikkelsen

Мадс Міккельсен / Mads Mikkelsen
Народився 22 листопада 1965
Зріст: 183 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Мадса Міккельсена

Фантастичні звірі і де їх шукати 3 (2022) ... Grindelwald, слухи
Хода хаосу (2021) ... Mayor Prentiss
Лицарі справедливості (2020) ... Markus
Ще по одній (2020) ... Martin
Полярний (2019) ... Duncan Vizla, продюсер (исполнительный продюсер)
Ван Гог. На порозі вічності (2018) ... The Priest
Загублені у кризі (2018) ... Overgård
Бунтар-один. Зоряні війни: Історія (2016) ... Galen Erso
Le Fantôme (2016) ... Le Fantôme

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Мадса Міккельсена. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Мадса Міккельсена

Написати коментар...
Написати коментар...