У фільмі «Месники: Завершення» могла бути сцена битви гігантських мурах проти левіафанів Таноса

25 липня 2020,  19:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники Людини-мурахи, тримайтеся! Епічний фан-арт супергеройського блокбастера «Месники: Завершення» показує, як гігантські мурахи борються з повітряними силами Таноса під час легендарної фінальної битви.

Старший художник з візуальної розробки Marvel Studios Jackson Sze поділився учора на честь віртуальної конвенції San Diego Comic-Con новим концепт-артом четвертих «Месників», що розкриває епічну альтернативну сцену:

Інша ідея, яку я досліджував для [фільму] «Месники: Завершення», це Людина-мураха, який робить літаючих мурах величезними, щоб відбиватися від левіафанів Таноса. Сподівався на битву гігантських монстрів посеред всього цього!

Художник придумав досить цікавий концепт за участю Людини-мурахи (Пол Радд), у якого в майбутньому може з'явитися своя армія гігантських літаючих мурах, що здатна знищити цілий повітряний флот з іншого світу.

А в грудні минулого року Sze опублікував в соцмережах ще одну ідею з гігантськими мурахами для фінальної битви з Таносом (Джош Бролін).

Мурах спочатку збільшив до величезних розмірів Людина-мураха, а після Грут (Він Дизель) зробив для них міцну дерев'яну броню.

Якщо ви клікнете на зображення нижче, то побачите, як на спині цього мурахи з армією Таноса борються Грут, Ракета (Бредлі Купер) і Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч).

Хто знає, раптом ми ще побачимо подібне в майбутніх блокбастерах від Marvel Studios. Або, наприклад, в третьому сольнику Людини-мурахи.

Читайте також: Новий концепт-арт супергеройського фільму «Месники: Завершення» показує пораненого Халка.

1781 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: