Зірка «Баффі» Сара Мішель Геллар знову приміряла те саме біле плаття із серії «Дівчина з пророцтва»

9 травня 2020,  18:05 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Біла сукня, в якій Баффі боролася з Майстром у фінальній серії 1 сезону культового серіалу «Баффі – переможниця вампірів», моментально стала одним з її найвідоміших вбрань. І актриса Сара Мішель Геллар вирішила знову надіти її через 23 роки, щоб порадувати шанувальників на карантині.

У четвер, 7 травня, виконавиця ролі Баффі Саммерс, яка неодноразово рятувала наш світ, вирішила ще й врятувати наш настрій, діставши з шафи те саме біле плаття з серіалу.

Одягнувши його разом з чорною курткою-косухою, актриса поділилася фотографією в Instagram і написала:

Я вбралася, але йти нікуди. «Я скажу, давайте влаштуємо вечірку». #safeathome #prophecygirl

Якщо волосся актриси на даній фотографії вам здається рожевим, то це не через фільтри чи освітлення вона дійсно тимчасово змінила імідж.

Серія «Prophecy Girl» («Дівчина з пророцтва»), яка є однією з найкращих серій «Баффі», була написана і знята Джоссом Відоном і вийшла на американські екрани 2 червня 1997 року. У ній Баффі зіткнулася віч-на-віч з древнім вампіром Майстром і померла, як і говорилося в пророцтві. Але, на щастя, її повернули до життя за допомогою штучного дихання, і вона надерла тому старому кровопивці його худий зад.

Сподіваємося, що це не останній костюм Баффі, який Геллар покаже нам на карантині. Раптом у неї в шафі ще валяються ті самі червоні шкіряні штани.

1741 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: