«Вартові Галактики 2»: Мантіс більше схожа на комаху на ранньому концепт-арті

30 квітня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Альтернативний концепт-арт фільму «Вартові Галактики 2» показує, як могла б виглядати супергероїня Мантіс/Богомолиця, якби Джеймс Ганн не вирішив зробити її більше схожою на людину.

Слідом за раннім концепт-артом обличчя Гамори (Зої Салдана), глава відділу візуальної розробки Marvel Studios Енді Парк поділився в Instagram одним з перших концепт-артів супергероїні Мантіс (Пом Клемент'єфф) з наступною історією:

Цей крупний кадр показує, як майже виглядала Мантіс. Я зробив цей дизайн для «Вартових Галактики 2». Але, як у випадку з Гаморою, Джеймс Ганн вирішив зробити її зовнішній вигляд простішим. Навіть незважаючи на те, що я б дуже хотів побачити Гамору і Мантіс в такому вигляді, вважаю, що він в результаті прийняв правильне рішення. І, як в моєму попередньому пості, це було намальовано до того, як вони взяли на роль Пом, тому я намалював звичайне азіатське обличчя.

На концепт-арті супергероїня постає з жовто-зеленою шкірою, візерунками на обличчі та з вусиками на лобі, які більше нагадують комах.

Як вам такий зовнішній вигляд Мантіс? Пишіть в коментарях.

В майбутньому ця супергероїня повернеться на екрани в екшені «Вартові Галактики 3», чия прем'єра запланована на 2021 рік, але, швидше за все, буде перенесена на рік вперед в зв'язку з пандемією коронавірусу.

3046 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: