Тесса Томпсон, Александр Скарсгард і Рут Негга зіграють в трилері «Passing»

15 квітня 2020,  18:23 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На головні ролі в своєму режисерському дебюті «Passing» Ребекка Голл запросила актрис Тессу Томпсон і Рут Неггу, а також компанію їм у кадрі складе зірка серіалу «Велика маленька брехня» Александр Скарсгард.

Фільм «Passing» буде адаптацією роману американської письменниці Нелли Ларсен і покаже несподіване возз'єднання двох шкільних подруг, чиї відновлені відносини запалюють взаємну одержимість, яка загрожує їхнім ретельно збудованим реальностям.

Ролі цих подруг, яких звуть Ірен Редфілд та Клер Кендрі, виконають Томпсон і Негга, а Скарсгард втілить героя на ім'я Джон.

Також у фільмі зіграє зірка оскароносної драми «Місячне сяйво» Андре Голланд. Він втілить Браяна Редфілда, який може бути чоловіком чи братом героїні Томпсон, оскільки їхні прізвища збігаються.

У минулому році Томпсон повернулася на екрани в образі Валькірії в блокбастері «Месники: Завершення» і зіграла головну роль в екшені «Люди в чорному: Інтернешнл», а зараз її можна побачити в новому сезоні популярного науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу».

Тим часом Негга, яку ви також можете знати завдяки серіалам «Агенти Щ.И.Т.» і «Проповідник», зіграла в фантастиці «До зірок» з Бредом Піттом. А Скарсгарда нещодавно можна було побачити в комедії «Божевільна парочка» з Шарліз Терон, трилері «Наслідки» з Кірою Найтлі і, звичайно, в 2 сезоні серіалу «Велика маленька брехня».

В майбутньому Голл і Скарсгард з'являться разом в блокбастері «Ґодзілла проти Конга», українська прем'єра якого очікується в листопаді.

2158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: