Бред ПіттBrad Pitt

Бред Пітт / Brad Pitt
Повне ім'я: William Bradley Pitt
Народився 18 грудня 1963; Шоуні, Оклахома, США
Зріст: 180 см
93%
14
7%
1

Фільмографія Бреда Пітта

Вавилон (2021) ... слухи
Untitled Chris Cornell Documentary (2021) ... продюсер (исполнительный продюсер)
The Third Day: Autumn (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер: plan b)
Fast Times at Ridgemont High Table Read (2020) ... Brad
Третій день (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Незрівняний (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Мінарі (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Kajillionaire (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Блондинка (2020) ... продюсер
Король (2019) ... продюсер

Біографія Бреда Пітта

Бред Пітт народився 18 грудня 1963 року в Шоуні, штат Оклахома. Дитинство Бреда, старшого із трьох дітей, пройшло в місті Спринфілд, штат Міссурі. Його батько, Білл Пітт був власником компанії по виробництву шин.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Бреда Пітта. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Бреда Пітта

Brilliant

23 лютого 2008, 03:21

Классный актер!!! Обожаю его!!! Легенды осени; Знакомьтесь,Джо Блэк; Интервью с вампиром...... и куча самых разных новых его фильмов!.... Нет слов - СУПЕР Актер!!!!!!
0 / 1 
Brilliant

25 лютого 2008, 00:02

А почему это меня никто не поддерживает в любви к Питту!?.... Он замечательный!!!!!
0 / 0 
Эдуард Малой

27 вересня 2016, 13:44

Теперь без Джолли... 
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...