«Месники: Завершення»: Доктор Стрендж і Багряна відьма б'ються разом на новому фото

31 березня 2020,  20:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія блокбастера «Месники: Завершення» показує вирізану сцену, в якій Доктор Стрендж і Багряна відьма пліч-о-пліч борються з армією Таноса у фінальній битві.

Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Багряна відьма (Елізабет Олсен) об'єднаються в суперсильний дует у фільмі «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля», і щоб підвести до цього, брати-режисери Ентоні і Джо Руссо планували поставити їх поруч у фінальній битві з Таносом в екшені «Месники: Завершення».

Фотографія зі зйомок, якою поділився фотограф Чак Злотнік, показує двох могутніх супергероїв зовсім поруч, коли вони одночасно використовують свої суперсили, щоб зупинити армію Таноса (Джош Бролін).

На жаль, ця сцена не ввійшла в остаточну версію фільму, але вона ще більше підігріває наш інтерес до майбутньої співпраці цих супергероїв в MCU. Будучи верховним магом, Доктор Стрендж стане відмінним ментором для Багряної відьми, чий повний потенціал сил ще не був розкритий.

Прем'єра екшену «Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля» очікувалася в 2021 році, але оскільки його зйомки на невизначений час переніс коронавірус, можливо, ми побачимо цей магічний дует на великих екранах не раніше 2022 року.

Але спочатку Ванда Максімофф повернеться на екрани в своэму (майже) сольному серіалі «Ванда/Віжен», прем'єра якого відбудеться у грудні.

Читайте також Доктор Стрендж міг примірити костюм Залізної людини у фільмі «Месники: Війна нескінченності».

7217 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: