Кадри 3 серії 8 сезону серіалу «Гра престолів»

25 квітня 2019,  02:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив шістку кадрів 3 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів», яка покаже епічну битву за Вінтерфелл.

Офіційний синопсис серії зловісно говорить:

Король ночі і його армія мертвих прибувають у Вінтерфелл, і починається велика битва.

На захисті Вінтерфелла й Півночі стоять Дейнеріс (Емілія Кларк) зі своїми арміями дотракійців та бездоганних на чолі з Сірим черв'яком (Джейкоб Андерсон), Джон (Кіт Герінгтон) та північани, Тормуд (Крістофер Гів'ю) та здичавілі, Теон (Алфі Аллен) та залізнородні, Джеймі (Ніколай Костер-Вальдау), Брієнна (Гвендолін Крісті), Джора (Іен Глен), Пес (Рорі МакКанн), Берік Дондарріон (Річард Домер), Джендрі (Джозеф Демпсі), а також Стражденний Едд (Бен Кромптон) та чорні брати.

І не забувайте про двох драконів. Правда, у Короля ночі тепер теж є свій дракон.

Арія (Мейсі Вільямс) отримала в минулій серії двосторонній спис з накінечниками з драконячого скла, який для неї зробив Джендрі, так що вона тепер теж може воювати з мертвими.

На кадрах нижче її можна побачити в компанії сестри Санси (Софі Тернер) на стіні рідного Вінтерфелла перед битвою.

Також кадри показують, що Брієнна буде битися з ходоками поряд з Джеймі, а Тіріон (Пітер Дінклейдж) та Вейріс (Конлет Гілл) будуть чекати закінчення битви в стінах замку й сподіватися, що живі переможуть мертвих.

Назва серії все ще тримається в секреті, але вона буде найдовшою серією серіалу на сьогоднішній день, оскільки буде йти 1 годину 22 хвилини.

Прем'єра 3 серії 8 сезону «Гри престолів», чий промо-ролик дивіться тут, відбудеться 29 квітня за українським часом.

2120 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: