Емілія КларкEmilia Clarke

Емілія Кларк / Emilia Clarke
Повне ім'я: Emilia Isabelle Euphemia Rose Clarke
Народилася 23 жовтня 1986; Лондон, Велика Британія
Зріст: 157 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Емілії Кларк

Минуле Різдво (2019) ... Kate
The Only One (2018) ... Singer
Соло. Зоряні війни: Історія (2018) ... Qi'ra
The One (2017) ... Passer-by
Голос з каменю (2017) ... Verena
Поза підозрою (2017) ... Susan Smith
Me Before You: Deleted Scenes (2016) ... Lou Clark
До зустрічі з тобою (2016) ... Lou Clark
Звірі. (2016) ... Lumpy
Термінатор: Генезис (2015) ... Sarah Connor

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Емілії Кларк. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Емілії Кларк

Написати коментар...
Написати коментар...