Серіал «Гра престолів» отримає ще один приквел про Таргарієнів

10 лютого 2024,  19:50 | Новини серіалів

Після популярності серіалу «Дім дракона» канал HBO вирішив взятися за ще один приквел «Гри престолів», сюжет якого знову буде розповідати про Таргарієнів і драконів.

Цього разу в планах каналу з'явився приквел, головними героями якого будуть Ейгон I Таргарієн, який мав прізвисько Завойовник, та його сестри-дружини Вісенія та Рейніс, які прибули на драконах до Вестероса після падіння Валірії, а тоді завоювали та об'єднали усі Сім королівств.

Ейгон літав на драконі Балеріоні, тоді як його сестри літали на Вхагар і Міраксес. У серіалі «Дім дракона» на давній Вхагар літає Еймонд Таргарієн. Тим часом його старшого брата Ейгона II назвали на честь Завойовника.

Чекати цей приквел, якщо його справді будуть знімати, бо далеко не всі спін-офи отримують «зелене світло», доведеться довгенько. Зате другий сезон «Дому драконів» ми побачимо вже влітку, а поки дивіться його тизер-трейлер:

Кілька років тому стало відомо, що актор Кіт Герінґтон планує повернутися в ролі Джона Сноу у продовженні «Гри престолів», але досі проєкт був на паузі.

482 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: