«Гра престолів» отримає сиквел про Джона Сноу з Кітом Герінґтоном у головній ролі

17 червня 2022,  13:45 | Новини серіалів

Поки ми з нетерпінням чекаємо на прем'єру серіалу «Дім дракона» про Таргарієнів, телеканал HBO вирішив приголомшити всіх шанувальників фентезі «Гра престолів» новиною про те, що вже готує його продовження з Джоном Сноу у головній ролі.

Про те, що «Гра престолів» отримає спін-офф про пригоди Джона Сноу, у ролі якого повернеться актор Кіт Герінґтон, який грав його протягом всіх 8 сезонів, повідомив кілька годин тому сайт журналу The Hollywood Reporter.

Відразу після закінчення «Гри престолів», яка вважається найпопулярнішим серіалом усіх часів та народів, канал HBO став активно працювати над різноманітними способами розширити телевсесвіт, заснований на романах Джорджа Р.Р. Мартіна, і вже наприкінці літа ми побачимо перші серії серіалу «Дім дракона», що розповість про громадянську війну Таргарієнів, предків Дейнеріс. Але це буде вперше, щоб свій спін-офф отримав хтось із персонажів «Гри престолів» (кому вдалося вижити у тому пекельному фінальному сезоні).

У фінальній серії «Гри престолів» Джон Сноу вбив збожеволілу Дейнеріс (вибач його, Емілія Кларк), але йому вдалося уникнути страти за зраду королеви, а як покарання його відправили освоювати дикі землі за Стіною. Такий фінал засмутив багатьох шанувальників «Гри», оскільки протягом усього сезону глядачам говорили, що Джон є племінником Дейнеріс і може претендувати на Залізний трон. Але він вирішив жити простим життям.

Після перемоги над Королем Ночі за Стіною стало відносно безпечно, якщо не вважати, що там все ще можуть жити вороже налаштовані племена дикунів та купа диких звірів. Так що нудьгувати Джону точно не доведеться.

Поки що складно сказати, коли ми побачимо серіал про пригоди Джона Сноу, оскільки «Дім дракона» довелося чекати понад три роки. Але сподіваємося, що це возз'єднання з улюбленим персонажем настане набагато швидше.

Тим часом минулого року Герінґтона можна було побачити у ролі Дейна Вітмена (майбутнього Чорного лицаря) у супергеройському екшені від Marvel Studios «Вічні».

1495 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: