Новорічна обіцянка Емілії Кларк викличе у вас посмішку

8 січня 2019,  23:16 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У планах на 2019 рік у британської актриси Емілії Кларк, також відомої як Дейнеріс Таргарієн з фентезійного серіалу «Гра престолів», є не тільки завоювання Вестероса.

На честь Нового року Кларк поділилася в Instagram своєю фотографією на тлі моря (чи океану), на якій її обличчя осяює щаслива усмішка.

В описі вона пообіцяла собі більше сміятися у 2019 році:

Просто за компанію. Я обіцяю, що буду намагатися у 2019 році сміятися більше, ніж [я сміялася] у 2018. Приєднуйтесь, якщо хочете. #тисвоякращаставкадитинко

Ми із задоволенням приєднуємося до такої позитивної обіцянки, а ви?

2018 рік був наповнений для Кларк знаменними подіями: вона завершила зйомки у серіалі «Гра престолів» та попрощалася з королевою Дейнеріс, зробивши на своєму зап'ясті невелике татуювання у вигляді своїх діток-драконів на пам'ять про героїню, яка змінила її життя та зробила її всесвітньо відомою.

Також вона виконала головну жіночу роль у науково-фантастичному фільмі «Соло: Зоряні війни. Історія» і заспівала італійською в рекламі нового аромату від Dolce and Gabbana.

Зараз актриса знаходиться на різдвяних канікулах, після яких повернеться до зйомок своєї нової кінокартини «Останнє Різдво», чия прем'єра відбудеться в кінці 2019 року.

Побачити Кларк в образі Матері драконів в останньому сезоні «Гри престолів», перший погляд на який дивіться тут, буде можливо у квітні.

Читайте також 11 речей, які ми хочемо побачити в фінальному сезоні фентезі «Гра престолів».

10802 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: