«Люди в чорному 4» отримали зірку бойовиків Ліама Нісона

9 липня 2018,  16:01 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу фантастичного екшену «Люди в чорному 4» приєдналися Ліам Нісон, Рейф Сполл і Кумейл Нанджіані.

Сюжет «Людей в чорному 4» поки не повідомляється, але його події будуть розвиватися в Лондоні і слідувати за групою нових персонажів, а не за дуетом, як попередні фільми франшизи.

Нісон зіграє в цій історії голову британського відділення MIB, яка розташовується в Лондоні, де почнуться події картини, пише Deadline.

Деталі про персонажів Сполла і Нанджіані тримаються в секреті.

У березні частиною каста «Людей в чорному 4» сталі Кріс Гемсворт і Тесса Томпсон, які зіграли разом у супергеройському екшені «Тор: Рагнарок».

Режисером спін-оффу є Ф. Гері Грей, відомий завдяки фільмам «Законослухняний громадянин» і «Форсаж 8».

Навесні Нісона можна було побачити в бойовику «Пасажир», а восени він з'явиться в кримінальному трилері «Вдови» з Віолою Девіс та Мішель Родрігес.

Сполл зараз грає лиходія в науково-фантастичному блокбастері «Світ Юрського періоду 2», який все ще можна застати в кінотеатрах. На початку року Нанджіані був номінований на премію «Оскар» за сценарій до романтичної комедії «Кохання – хвороба», а після актор повернувся в 5 сезоні серіалу «Кремнієва долина».

У світовий прокат «Люди в чорному 4», чиї зйомки стартували на вихідних у столиці Великої Британії, вийдуть в травні 2019 року.

3122 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: