Кумейл НанджіаніKumail Nanjiani

Кумейл Нанджіані / Kumail Nanjiani
Народився 21 лютого 1978; Карачі, Пакистан
Зріст: 175 см
50%
1
50%
1

Фільмографія Кумейла Нанджіані

Вічні (2021) ... Kingo
Дулітл (2020) ... Plimpton
Закохані голубки (2020) ... Eric, продюсер (исполнительный продюсер)
Dolittle - Auditions (2019) ... Plimpton
Люди в чорному: Інтернешнл (2019) ... Pawny
Сутінкова зона (2019) ... Samir Wassan
Водій для копа (2019) ... Stu
Качине масло (2018) ... Jake
Лего. Ніндзяго. Фільм (2017) ... Jay

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кумейла Нанджіані. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кумейла Нанджіані

Написати коментар...
Написати коментар...