Оновлення (2017)

16 вересня 2017,  02:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент комедійного байопіку «Битва статей» показує, як Стів Карелл дістає пізнім дзвінком втомлену Емму Стоун. Тут вони втілюють тенісистів-професіоналів Боббі Ріггса та Біллі Джин Кінг, які у 1973 році провели легендарний матч, де Кінг довела усьому світу, що жінки можуть змагатися на рівні з чоловіками. Але рішення прийняти в ньому участь далося їй непросто, і дане відео показує, як Кінг відмовляє Ріггсу, хоча він пропонує їй за спільний матч кругленьку суму в $35 тисяч.

Другий трейлер «Битви статей» дивіться тут. У світовий прокат фільм виходить в кінці вересня.

3 липня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері байопіку «Битва статей» Емма Стоун та Стів Карелл сходяться на тенісному корті в поєдинку століття, втілюючи непримиренних суперників зі світу професійного спорту Біллі Джин Кінг й Боббі Ріггса. Коли його кар'єра вже закінчується, Ріггс кидає виклик одній з кращих тенісисток свого часу, і Кінг приймає його, щоб довести Ріггсу й усьому світові, що жінки грають в теніс не гірше за чоловіків. Компанію Стоун і Кареллу на екрані складають Андреа Райзборо, Алан Каммінг та Білл Пуллман.

Режисерами цього дійства є творці оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатан Дейтон і Валері Феріс. Подивимося, чи завоюють вони серця кіноакадеміків знову.

17 травня 2017,  11:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер комедійного байопіку «Битва статей», де володарка «Оскара» Емма Стоун та оскарівський номінант Стів Карелл втілюють непримиренних суперників-тенісистів Біллі Джин Кінг та Боббі Ріггса. Він вважав, що жінки не можуть змагатися на рівні з чоловіками, а вона довела всьому світу протилежне.

У світовий прокат фільм режисерів оскароносної «Маленької міс Щастя» Джонатана Дейтона і Валері Феріс вийде напередодні оскарівської гонки, 22 вересня.