Стів КареллSteve Carell

Стів Карелл / Steve Carell
Повне ім'я: Steven John Carell
Народився 16 серпня 1962; Конкорд, Массачусетс, США
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Стіва Карелла

Посіпаки: Становлення лиходія (2021) ... Gru
Irresistible (2020) ... Gary Zimmer
Космічні війська (2020) ... General Mark R. Naird, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Threat Level Midnight: The Movie (2019) ... Micheal Scarn, продюсер
Ранкове шоу (2019) ... Mitch Kessler
Vice: Deleted Scenes (2019) ... Donald Rumsfeld (segment 'Musical') (segment 'Bunker')
Ласкаво просимо до Марвена (2018) ... Mark Hogancamp

Біографія Стіва Карелла

Карелл народився в місті Конкорд, штат Массачусетс і виріс у сусіднім місті Астон. У цей час він живе разом зі своєю дружиною, акторкою Ненсі Уоллс (шоу «Суботнім вечором у прямому ефірі» на каналі NBC), з якою він познайомився під час виступів у театрі «Друге місто». Вона теж неодноразово брала участь в «Щоденному шоу». Стів Карелл - щасливий батько чотирирічної дочки й однорічного сина.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стіва Карелла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стіва Карелла

Написати коментар...
Написати коментар...