Стів КареллSteve Carell

Стів Карелл / Steve Carell
Повне ім'я: Steven John Carell
Народився 16 серпня 1962; Конкорд, Массачусетс, США
Зріст: 175 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Стіва Карелла

Ранкове шоу (2019) ... Mitch Kessler
Ласкаво просимо до Марвена (2018) ... Mark Hogancamp
Влада (2018) ... Donald Rumsfeld
Гарний хлопчик (2018) ... David Sheff
Останній помах прапора (2017) ... актор
Битва статей (2017) ... Bobby Riggs
Нікчемний я 3 (2017) ... актор
Світське життя (2016) ... Phil Stern
Енджи Трайбека (2016) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)

Біографія Стіва Карелла

Карелл народився в місті Конкорд, штат Массачусетс і виріс у сусіднім місті Астон. У цей час він живе разом зі своєю дружиною, акторкою Ненсі Уоллс (шоу «Суботнім вечором у прямому ефірі» на каналі NBC), з якою він познайомився під час виступів у театрі «Друге місто». Вона теж неодноразово брала участь в «Щоденному шоу». Стів Карелл - щасливий батько чотирирічної дочки й однорічного сина.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Стіва Карелла. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Стіва Карелла

Написати коментар...
Написати коментар...