Новини серіалів, в яких згадується Стів Карелл

30 вересня 2023,  17:12 | Новини серіалів

Талановиті акторки і давні подруги Дженніфер Еністон та Різ Візерспун повертаються в образах відважних телеведучих у нових серіях хітового драматичного серіалу «Ранкове шоу», що виходить на платформі Apple TV+.

Читати далі...
16 листопада 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного драматичного серіалу від Apple «Ранкове шоу» Різ Візерспун поділилася оптимістичною фотографією зі знімального майданчика, повідомивши, що вже стартували зйомки його 2 сезону.

Читати далі...
6 липня 2020,  19:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сам Джон Малкович не може стримати сміх у веселому відео комедійного серіалу від Netflix «Космічні війська», яке показує 5 хвилин невдалих дублів.

Читати далі...
19 травня 2020,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл та його відчайдушна команда мрійників збираються захопити галактику (чи хоча б удруге висадитися на Місяць) в новому смішному трейлері комедійного серіалу від Netflix «Космічні війська».

Читати далі...
5 травня 2020,  21:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові захищати космічні простори зі Стівом Кареллом? Тоді пристібайте ремені і вмикайте перший трейлер комедійного серіалу «Космічні війська», яким щойно поділився Netflix.

Читати далі...
10 квітня 2020,  20:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри комедійного серіалу «Космічні війська» представляють перший погляд на героїню у втіленні зірки ситкому «Друзі» Лізи Кудроу.

Читати далі...
7 листопада 2019,  22:29 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового телесеріалу «Ранкове шоу» Різ Візерспун поділилася цікавим закулісним відео, де вона весело відповідає на запитання шанувальників, поки їй наносять грим.

Разом з актрисою відео, знятому в гримерному трейлері, з'явилася її гример Моллі Штерн, з якою зірка «Блондинки в законі» познайомилася ще у 1990-х. Лауреатка премії «Оскар» розповіла, що на зйомках її улюбленим перекусом є чіпси Benito's; на питання про те, чи є вона жайворонком, чи совою, відповіла, що найактивнішою вона себе почуває з 10 ранку до 5 вечора; а в якості улюблених пісень на даний момент назвала пісню «Juice» у виконанні Lizzo, проспівавши звідти пару рядків, та хіт групи The Jonas Brothers «Sucker», хоча трохи переплутала його назву з «Suffer».

Компанію у «Ранковому шоу» Візерспун складають Дженніфер Еністон, Стів Карелл, Нестор Карбонелл, Біллі Крудап і Гугу Ембата-Ро.

4 жовтня 2019,  00:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культового серіалу «Офіс» Стів Карелл знову опиниться в центрі дивної робочої комедії в новому серіалі від Netflix і себе самого «Space Force».

Читати далі...
26 серпня 2019,  12:00 | Новини серіалів

Новий стримінговий сервіс Apple TV+ нарешті представив повноцінний трейлер свого драматичного серіалу про телевізійників «Ранкове шоу», в якому возз'єднуються Дженніфер Еністон та Різ Візерспун.

Що відбувається, коли люди, від яких ви очікуєте правду, виявляються нечесними? «Ранкове шоу» слідує за вільним падінням раннього ранкового випуску новин після скандалу #MeToo, в центрі якого опиняється його телеведучий Мітч Кесслер (Стів Карелл), і боротьби за виживання в епоху, коли новини опиняються на кінчиках ваших пальців.

Прем'єра серіалу «Ранкове шоу» очікується восени.

13 серпня 2019,  01:15 | Новини серіалів

Новини це тільки половина історії. Зірка «Великої маленької брехні» Різ Візерспун поділилася тизер-трейлером свого нового драматичного серіалу «Ранкове шоу», де компанію їй складе зірка «Друзів» Дженніфер Еністон.

Серіал «Ранкове шоу» представить закулісний погляд на життя телевізійників, які працюють на ранковому шоу. Тизер показує їхні порожні кабінети і порожню студію, поки на задньому плані звучать їхні розгнівані голоси. Зате у відео кілька разів з'являється постер цього ранкового шоу, який розкриває, що Еністон грає одну з його ведучих. Роль другого ведучого виконує Стів Карелл, а Візерспун втілить продюсера шоу.

Ну як, ви заінтриговані? Прем'єра серіалу «Ранкове шоу» відбудеться восени на стримінговому сервісі Apple TV+.

6 квітня 2019,  21:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В мережу потрапили перші кадри з трейлера нового серіалу «Ранкове шоу» («The Morning Show»), головних героїнь якого втілюють відомі голлівудські актриси Дженніфер Еністон та Різ Візерспун.

Читати далі...
27 січня 2019,  22:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл і творець знаменитого серіалу «Офіс» Грег Деніелс готують нову багатосерійну комедію «Space Force», чиї дії будуть розвиватися у відкритому космосі.

Серіал «Space Force» («Космічний загін») буде комедією про роботу, натхненною ідеєю президента США Дональда Трампа створити шосту гілку армії: космічний спецзагін. Його перший тизер, яким поділився стримінговий сервіс Netflix, повідомляє, що метою нової армійської сили буде «захист супутників від нападів» та «виконання інших завдань, пов'язаних з космосом», чи «щось у цьому дусі». Персонажі серіалу будуть самі намагатися розгадати, що це за важливі космічні завдання.

Прем'єра ситкому «Space Force», головну роль в якому виконає Карелл, очікується пізніше у 2019 році.