Новини про фільм (2016)

3 жовтня 2016,  17:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик драми «Світло між двох океанів» з Майклом Фассбендером та Алісією Вікандер, яку вже можна подивитися в кінотеатрах.

Нашу рецензію на цю кінокартину читайте тут.

27 вересня 2016,  02:07 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після чотирьох проведених на війні років ізольоване життя на далекому маяку, що стоїть на межі двох океанів, здається для самотнього Тома Шербурна ідеальним варіантом, щоб знайти душевну рівновагу. Але зустріч з веселою Ізабель швидко змінює його плани, от тільки, привізши її на маяк в якості своєї дружини, Том і не підозрює, яке неспокійне майбутнє там їм уготоване...

У режисера Дерека Сіенфренса вже є пристойний досвід того, як розбивати серце глядача своїми фільмами. Він з великим успіхом зробив це з допомогою драм «Блакитний Валентин» і «Місце під соснами», чиї події розгорталися в наші дні, а тепер вирішив спробувати щастя в період після Першої світової війни, зображений у романі М. Л. Стедмана «Світло між двох океанів». Ця історія переносить нас на західне узбережжя Австралії і знайомить нас з новим доглядачем маяка і його майбутньою дружиною, над подружнім життям яких незабаром збираються штормові хмари.

Грають головних героїв цієї історії Майкл Фассбендер і Алісія Вікандер, які мало того що прекрасно виглядають разом на екрані, так ще й по-справжньому закохалися один в одного на зйомках. І ця щирість у їхній грі чітко відчувається, роблячи їх героїв і їх почуття ще більш справжніми. Життя Тома і Ізабель могло б стати казкою на маяку, далеко від усіх, але їх мрії створити велику сім'ю незабаром обертаються прахом – у пари трапляються два викидня. На початку фільму, згадуючи про смерть своїх братів на війні і горе своїх батьків, Ізабель говорить, що людину, яка втратила свого чоловіка або дружину, називають вдівцем або вдовою, а для батька, який втратив дитину, немає ніякої іншої назви, оскільки навіть після смерті дитини батько продовжує ним бути. Це, напевно, найбільш жорстоке, що тільки може статися з матір'ю чи батьком, і саме про це розповідає «Світло між двох океанів».

Нелегко спостерігати за Вікандер в образі невтішної Ізабель, в якій ніби згасло життя, але тут доля, здавалося б, змилувалася над нею і Томом, прибивши до їхнього берега човен з наляканим немовлям і його мертвим батьком. Взявши в руки маленьке диво, Ізабель ні за що не хотіла з ним розлучатися і вже тим більше здавати в моторошний притулок. Та й хто б зміг відпустити це дитя в її становищі? Тепер парі є кого любити і кому дарувати свою турботу. І в цій ідилії вони б, напевно, і прожили до кінця своїх днів, якби крім їхнього острова з маяком нічого не існувало. Але в найближчому містечку з розуму від горя сходить перша мати цієї дитини, яку з такими почуттями втілила Рейчел Вайс, і перед узнавшим про це Томом постає неймовірно складна дилема: жити з докорами сумління, залишаючи цю жінку в незнанні про те, що її дочка жива, або ж щось зробити. От тільки що тут зробиш, не розбивши серце Ізабель і їх підростаючій дівчинці, яка вважає, що вони з дружиною – її справжні тато і мама?

Завдяки своїй розбиваючій серце драмі «Світло між двох океанів» є одночасно одним з найбільш прекрасних і жорстоких фільмів цього року, оскільки Фассбендер і Вікандер роблять все, щоб ви перейнялися співчуттям і співпереживанням до їх страждаючих героїв. Сіенфренсу вдалося досягти у цій екранізації балансу між тихими, заспокійливими пейзажами, які зачаровують, і драмою з нотками трагедії, що відбувається на їх тлі, яка б'є під дих, тому, незважаючи на слізовижимаючий ефект кінокартини, все одно дивишся її з насолодою і завмиранням серця.

Безперечно одна з тих небагатьох мелодрам, що розповідають не лише про любов і надумані проблеми, а й про справжні випробування, пройти які нікому не побажаєш, адже з них немає безпечного виходу, який забезпечує хепі-енд. І в той же час «Світло між двох океанів» – фільм, який хочеться потім переглядати під настрій у більш спокійній обстановці.

На такому безлюдному шматочку суші, як невеликий острів з маяком, насправді можна знайти дуже багато: і любов, і горе, і довгоочікувану дитину, яка була так потрібна Тому і Ізабель. Але за подарунки долі завжди треба платити свою ціну.

1 вересня 2016,  16:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 1 вересня, на 73-й Венеціанський кінофестиваль разом з режисером Дереком Сіенфренсом прибули Майкл Фассбендер і Алісія Вікандер, щоб представити свою нову мелодраму «Світло між двох океанів», засновану на однойменному романі М.Л. Стедмана.

У фільмі, який вийде в український прокат 22 вересня, Фассбендер і Вікандер втілюють подружжя, яке живе на австралійському острові, далеко від великої суші та метушні, але їхнє життя кардинально змінюється, коли в човні, що причалює до берега, вони виявляють новонароджену дитину і мертвого чоловіка. Подружжя приймає рішення залишити дитину собі і виховати її, не підозрюючи, до яких наслідків це призведе.

4 серпня 2016,  18:18 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо другий український трейлер до драми «Світло між двох океанів», яка вийде в кінотеатрах України з 22 вересня.

Сюжет драми розгортається після Першої світової війни. Доглядач маяка Том (Майкл Фассбендер) та його дружина Ізабель (Алісія Вікандер) живуть на безлюдному острові, і єдине, що затьмарює їхнє щастя – відсутність дитини. Одного разу вони знаходять на березі човен з немовлям і мертвим чоловіком. Пара бере дівчинку та виховує її як власну. Але через кілька років Том і Ізабель зустрічають її справжню матір і стикаються з необхідністю прийняти найскладніше рішення в житті...

9 липня 2016,  15:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися два постера до драмі «Світло між двох океанів» з Алісією Вікандер і Майклом Фассбендером.

Читати далі...
15 червня 2016,  14:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма с Майклом Фассбендером и Алисией Викандер «Свет в океане» и музыкальный фильм с Эммой Стоун и Райаном Гослингом «Ла Ла Лэнд» окажутся в украинских кинотеатрах еще в этом году.

Читати далі...
4 березня 2016,  01:12 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Українська версія трейлера до фільму «Світло в океані» від реліз команди Grim-S.

Дія історії розгортається на віддаленому від великої суші австралійському острові після закінчення Першої світової війни. Доглядач маяка і його дружина стикаються з моральною дилемою, коли виявляють у приставшому до берега човні новонароджену дитину і мертвого чоловіка. Пара вирішує виховати дитину як свою власну, не уявляючи, наскільки руйнівними будуть наслідки їх вибору.

Дати старту в Україні поки немає.

25 лютого 2016,  13:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

13 лютого 2016,  16:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая