Алісія ВікандерAlicia Vikander

Алісія Вікандер / Alicia Vikander
Народилася 3 жовтня 1988; Гетеборг, Швеція
Зріст: 166 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Алісії Вікандер

Tomb Raider 2 (2021) ... Lara Croft
Легенда про Зеленого лицаря (2020) ... Lady / Essel
The Glorias (2020) ... Young Gloria Steinem
Blue Bayou (2020) ... Kathy
Born to Be Murdered (2020) ... актриса
Передвісник землетрусу (2019) ... Lucy Fly
Темний кристал: Епоха опору (2019) ... Mira
I Am Easy to Find (2019) ... актриса
Антропоцен: Епоха людей (2018) ... рассказчик
Tomb Raider: Croft Training (2018) ... Self

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Алісії Вікандер. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Алісії Вікандер

Написати коментар...
Написати коментар...