Новини, в яких згадується Джош Стюарт

25 липня 2018,  18:07 | Оновлення

З'явився український трейлер драматичного фільму жахів «Зло» від режисера Майкла Вінніка.

У центрі сюжету фільму опиняється молода подружня пара – Адам (Джош Стюарт) та його вагітна дружина Ліза (Бояна Новакович). Після недавно пережитої трагедії подружжя вирішує переїхати до сестри Лізи Беккі (Мелісса Болона). Однак і там Адам та Ліза не знаходять бажаного спокою, оскільки будинок Беккі переслідує невідома зла сутність, яка бажає отримати ще ненароджену дитину Лізи. У надії позбутися від сутності Адам просить допомоги у парапсихолога Кларка (Делрой Ліндо), який працює у місцевому університеті. Кларк приступає до своєї роботи та незабаром усвідомлює, що ця сутність набагато небезпечніше, ніж він припускав.

Українська прем'єра фільму «Зло» відбудеться 9 серпня.

21 червня 2018,  18:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал USA поділився новим трейлером 3 сезону драматичного бойовика «Стрілець» з Райаном Філіппом в головній ролі.

Ґрунтуючись на романах-бестселерах Стівена Хантера та фільмі 2007 року з Марком Волбергом, «Стрілець» слідує за історією Боба Лі Сваггера, заслуженого ветерана, який повинен протистояти ворогові з минулого, щоб повернутися до нормального життя. У 3 сезоні будуть розкриті загадкові деталі про смерть його батька Ерла, які приведуть Боба до розкриття шокуючої змови, що дуже близько підібралася до його дому.

«Стрілець», де також грають Шантель Ван Сантен, Омар Еппс, Синтія Аддай-Робінсон і Джош Стюарт, повертається на екрани сьогодні, 21 червня.

5 вересня 2017,  20:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася першим трейлером надприродного горору «Астрал 4». У ньому повертається блискучий парапсихолог доктор Еліс Райнер у втіленні Лін Шей, яка зіштовхнеться з найжахливішими і найособистішими потойбічними силами за свою кар'єру — силами, що оселилися в її фамільному будинку. Компанію Шей тут складуть Спенсер ЛокОселя зла 3»), Джош СтюартКолекціонер»), Хав'єр БотетЗакляття 2») і Кейтлін ДжерардЕкстрасенс»).

Режисером фільму жахів виступає Адам Робітел, який зняв «Демони Дебори Логан». А продюсує його Джеймс Ван.