Новини, в яких згадується Джефф Паріс

20 квітня 2018,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вінчестери застрягли в «безглуздому готельному номері», поки їхні близькі перебувають в небезпеці в іншому світі в промо-ролику 20 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Гавриїл (Річард Спейт мол.) повернувся і вирішив втягнути Сема (Джаред Падалекі) й Діна (Дженсен Еклс) в свій план помсти напівбогам, які продали його Асмодею (Джефф Паріс). Тим часом зростаюча впевненість Джека (Александр Келверт) призводить до прийняття безрозсудних рішень, які можуть зашкодити іншим.

Серія «Unfinished Business» («Незакінчена справа»), яку зняв Спейт, вийде на екрани 27 квітня за українським часом.

30 березня 2018,  20:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асмодей збирається зупинити Вінчестерів в 17 серії 13 сезону фентезійного горору «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) продовжують збирати необхідні частини для відкриття розлому в інший світ, щоб врятувати свою сім'ю. Їх останній квест приводить братів в бункер Ордена Просвітництва (Men of Letters) 1920-х років і до голодного бога з іншого виміру. Тим часом Артур Кетч (Девід Хейдн-Джонс) робить шокуюче відкриття про Гавриїла (Річард Спейт мол.) після серйозної зустрічі з Асмодеєм (Джефф Паріс).

Серія «The Thing» («Щось») вийде на екрани 6 квітня за українським часом.

3 лютого 2018,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люцифер (Марк Пеллегріно) виходить на передній план у промо-ролику «нещасливої» 13 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) шукають Люцифера, який, тим часом, укладає незвичайну угоду з місцевою віруючою цілителькою сестрою Джо. Асмодей (Джефф Паріс) підбирається ближче до Джека (Александр Келверт).

Сестру Джо, яка з'являється в даному промо-ролику, втілює Денніл Еклс, дружина Дженсена і зірка «Школи виживання».

Серія «Devil's Bargain» («Угода з дияволом») вийде на екрани 9 лютого за українським часом.

17 листопада 2017,  17:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Всі шукають Джека (Олександр Келверт) в 7 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Промо-ролик показує, як Джека намагається закликати Князь Пекла Асмодей (Джефф Паріс), тому, щоб вберегти хлопця, Діну (Дженсен Еклс) і Сему (Джаред Падалекі) доведеться поквапитися. Тим часом Люцифер (Марк Пеллегріно) тікає від архангела Михайла (Крістіан Кійес) і знаходить собі несподіваного союзника.

Серія «War of the Worlds» («Війна світів») вийде на екрани 24 листопада за українським часом.

21 вересня 2017,  21:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін (Дженсен Еклс) та Сем Вінчестери (Джаред Падалекі) опиняються в неприємній надприродній ситуації в новому трейлері 13 сезону серіалу «Надприродне». У місто прибуває «новий шериф» у втіленні Джеффа Паріса, який перевірить, наскільки число 13 є для головних героїв щасливим.

«Надприродне» повертається з новими серіями 12 жовтня.

14 вересня 2017,  19:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У невеликому трейлері майбутнього 13 сезону серіалу «Надприродне» Дін (Дженсен Еклс) та Сем (Джаред Падалекі) відправляються за картоплею фрі, перш ніж знищити світ, син Люцифера Джек (Олександр Келверт) показує свій руйнівний гнів, а також в місті з'являється «новий шериф» з пекла, якого втілює Джефф ПарісГоловний госпіталь», «В об'їзд»).

Прем'єра 13 сезону «Надприродне» відбудеться 12 жовтня.