Дивіться офіційний трейлер другого сезону фентезі «Дім дракона» про Таргарієнів

27 мая 2024,  14:22 | Новости сериалов

Усі мають обрати свою сторону, нагадує нам офіційний трейлер майбутнього сезону фентезійного серіалу про драконів та боротьбу за владу «Дім дракона», події якого відбуваються у Вестеросі, вигаданому світі Джорджа Р.Р. Мартіна.

Приквел «Гри престолів» розповідає про дім Таргарієнів, предків королеви Дейнеріс Таргарієн, також відомої як Матір драконів. Його події розвиваються за 200 років до Дейнеріс та Війни п'яти королів і розповідають про громадянську війну Таргарієнів за Залізний трон, що отримала назву Танок драконів. Внаслідок цієї війни загинули усі дракони Таргарієнів і почався занепад їхнього дому, хоча вони ще довгий період змогли правити Вестеросом (до повстання Роберта Баратеона, яке скинуло Божевільного короля Ейріса II, батька Дейнеріс).

Війна почалася з того, що наприкінці першого сезону після смерті короля Семи королівств Візериса I (Педді Консідайн) його дружина-вдова Алісента (Олівія Кук) коронувала їхнього старшого сина Ейгона II (Том Глінн-Карні), замість того щоб віддати Залізний трон законній спадкоємиці старшій доньці Візериса від першого шлюбу Рейнірі (Емма Д’Арсі).

У фінальній серії першого сезону масла у вогонь підлило те, що другий син Алісенти, Еймонд (Юен Мітчелл), вбив другого сина Рейніри, Люцеріса (Елліот Гріхо).

А яку з команд обираєте ви? Чорних чи Зелених?

Фентезі «Дім дракона» повертається з новими серіями 16 червня.

213 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: