«Прісцилла»: звідки ви можете знати головних акторів Кейлі Спейні та Джейкоба Елорді

13 января 2024,  21:14 | Статьи | Автор: Олена Стрельбицька

Головні ролі в широко обговорюваному фільмі Софії Копполи «Прісцилла» виконали молоді голлівудські актори Кейлі Спейні та Джейкоб Елорді. Давайте розберемося, де ви могли бачити їх раніше?

Біографічна стрічка «Прісцилла» показує, як неочікуване знайомство з Елвісом Преслі (Елорді) перевертає життя юної дівчини Прісцилли (Спейні). Король рок-н-ролу оточує її увагою, вишуканими подарунками... і стінами свого палацу. Дівчина навіть не мріяла про весілля з кумиром мільйонів, та невдовзі вони стають головною парою Америки. Але чим обернеться це солодке й безтурботне життя?

Для Кейлі Спейні це не перша головна роль у кіно, проте перша роль такого масштабу. Вона дебютувала на великому екрані у науково-фантастичному екшені «Тихоокеанський рубіж: Повстання», де у неї була головна жіноча роль.

Пізніше того ж 2018 року на великі екрани вийшов трилер «Погані часи у "Ель Роялі"», де вона зіграла разом з такими відомими акторами, як Джефф Бріджес, Кріс Гемсворт, Дакота Джонсон, Синтія Еріво та Джон Гемм.

Далі Кейлі виконала другорядні ролі у відомих біографічних драмах «За статевою ознакою» та «Влада», остання з яких навіть отримала 1 «Оскар».

У 2020 році у кіно вийшов фентезійний горор «Чаклунство: Спадок», де Кейлі втілила головну героїню, яка стає частиною клану юних відьом.

Далі вона зіграла разом з Кейт Вінслет у детективному міні-серіалі «Мейр з Істтауна» та доньку Елеанори Рузвельт у біографічному міні-серіалі «Перша леді».

Тим часом Джейкоб Елорді прославився завдяки романтичній трилогії фільмів «Будка поцілунків», які виходили на платформі Netflix з 2018 по 2021 рік.

Також ви можете його знати завдяки ролі Нейта Джейкобса у хітовому молодіжному серіалі «Ейфорія», де він повернеться у третьому сезоні.

А ще минулого року Джейкоб зіграв одну з головних ролей у драматичній стрічці «Солтберн», яку зняла британська режисерка Еміральд Феннел.

Квитки на фільм «Прісцилла» ви знайдете в нашій афіші. Приємного перегляду!

634 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: