«Гаррі Поттер»: Адам Драйвер стає Снейпом на новому фан-арті серіалу від HBO

5 сентября 2023,  09:33 | Новости сериалов

Шанувальники історії про хлопчика-який-вижив пропонують на роль Северуса Снейпа в майбутньому серіалі від платформи Max (вона ж HBO Max) номінанта на премію «Оскар» Адама Драйвера, який грав Кайло Рена у франшизі «Зоряні війни».

Фан-постер, який ви можете побачити нижче, один з багатьох, які створили шанувальники Поттеріани представляє, як Адам Драйвер міг би виглядати в образі легендарного Северуса Снейпа. І, мусимо визнати, вийшло досить канонічно та реалістично. Бо він навіть без гриму носить схожу зачіску.

Драйвер дійсно підходить на роль Снейпа за віком та зовнішністю, а також у нього вже є досвід втілення лиходія/антигероя Кайло Рена, проте складно сказати, наскільки це реалістично. Адже коли студія Warner Bros. знімала фільми за романами Дж.К. Ролінґ, то однією з умов Ролінґ було, щоб ролі ключових персонажів грали саме британські актори, а Драйвер американець. Можливо, у серіалі буде інакше.

Щодо дати прем'єри на цьому фан-постері, яка заявляє, що серіал вийде у 2024 році, то не це просто дуже оптимістично, а взагалі нереально. У Голлівуді продовжується страйк сценаристів та акторів, майже усі зйомки зупинено, тож цей серіал доведеться чекати досить довго.

У фільмах роль професора зіллєваріння виконував незрівнянний Алан Рікман, який миттєво став улюбленцем глядачів. Тож, хто б не отримав роль Снейпа у майбутньому серіалі, йому доведеться зіграти не гірше.

Раніше ми опублікували фан-арт, на якому Драйвер став Містером Фантастіком, лідером супергеройської команди Фантастична четверка у майбутньому рімейку.

Тим часом цього року Драйвера можна було побачити у кінотеатрах у науково-фантастичному екшені «65», а наприкінці року він зіграє головну роль у байопіку «Феррарі».

1260 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: