Гаррі Поттер повертається: у мережі з'явився тизер нового серіалу за книжками Дж.К. Ролінґ

13 апреля 2023,  01:13 | Новости сериалов

Це офіційно! Стримінгова платформа Max (в минулому HBO Max) підтвердила, що збирається зняти серіал про Гаррі Поттера, опублікувавши в соцмережах 30-секундний тизер, де грає музика легендарного Джона Вільямса.

В описі до тизера платформа Max написала:

Ось ваш лист з Гоґвортсу. Платформа Max замовила перший в історії телесеріал про Гаррі Поттера, що буде точною екранізацією культових книг.

Тизер є атмосферним роликом з головною темою Поттеріани, «Темою Гедвіґи», і показує добре відомий нам логотип цієї франшизи на фоні Гоґвортсу.

Очевидно, що для створення цього тизера були використані вже існуючі фільми про пригоди Гаррі, Рона та Герміони, тож нам доведеться зачекати, коли нам покажуть щось нове, що стосується цього дуже амбіційного проєкту.

Кажуть, що письменниця Дж.К. Ролінґ виступить продюсеркою цього серіалу, але процес його створення може затягнутися, адже знайти нових акторів на ролі головного тріо буде дуже непростим завданням, враховуючи те, як тісно у читачів та глядачів Гаррі, Рон та Герміона тепер пов'язані з Деніелом Редкліффом, Рупертом Грінтом та Еммою Вотсон. Не кажучи вже про покійного Алана Рікмана, який був ідеальним Снейпом.

15053 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: