Тімоті Шаламе стає найвеличнішим шоуменом у першому трейлері фільму «Віллі Вонка»

11 июля 2023,  19:45 | Новости фильмов

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Нова стрічка режисера Пола Кінга буде приквелом культового фільму 1971 року «Віллі Вонка і шоколадна фабрика», який розповість про молодого Віллі Вонку (Тімоті Шаламе) і про те, як він створив свою легендарну шоколадну фабрику. У трейлері Віллі називає себе «трохи чарівником і трохи винахідником», проте його головною пристрастю у житті є шоколад, тож він вирішує відкрити найвідомішу крамницю з шоколадом у світі.

Разом з Шаламе у цьому очікуваному мюзиклі від режисера «Пригод Паддінгтона» зіграють Г'ю Грант, Олівія Колман, Саллі Гокінс, Кіген-Майкл Кі та Ровен Еткінсон.

Продюсером стрічки виступає продюсер Поттеріани Девід Гейман.

Українські глядачі зможуть побачити фільм «Віллі Вонка» у кінотеатрах з 14 грудня. А перед цим, у листопаді, на великі екрани вийде науково-фантастичний епік «Дюна: Частина друга», де також головного героя втілює Шаламе.

Також у грудні відбудеться прем'єра супергеройського екшену «Аквамен і загублене королівство» з Джейсоном Момоа у головній ролі.

787 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: