«Евакуація 2»: про що розповідає новий екшен від Netflix з Крісом Гемсвортом у головній ролі

17 июня 2023,  07:20 | Новости фильмов

У п'ятницю, 16 червня, на платформі Netflix відбулася прем'єра очікуваного пригодницького екшену «Евакуація 2», де Кріс Гемсворт повертається в образі знаменитого найманця Тайлера Рейка. Які випробування доля готує йому цього разу?

Гемсворт дебютував в ролі Тайлера Рейка у фільмі «Евакуація», що вийшов у квітні 2020 року на початку світової пандемії коронавірусу і швидко став одним з головних кінохітів стримінгової платформи Netflix. Тоді цей відважний найманець визволяв із заручників сина індійського наркобарона, а події стрічки розвивалися у спекотній Дацці, столиці держави Бангладеш. Тепер його чекає більш холодна погода.

Наприкінці першого фільму Рейк мало не загинув, проте в сиквелі, як повідомляє його офіційний синопсис, «побувавши на межі смерті, досвідчений найманець береться за нову небезпечну місію: врятувати з полону родину безжального гангстера». Якщо вдаватися в деталі, то він має витягнути з в'язниці сестру своєї колишньої дружини та її дітей, яких тримає в полоні цей гангстер, її чоловік.

Режисером сиквела виступає постановник трюків блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Сем Гаргрейв, і вони з Гемсвортом підготували нові божевільні трюки, що перевершують першу частину.

Заради одного екшен-епізоду, який триває аж 21 хвилину (епізод втечі з грузинської в'язниці), Гемсворта буквально підпалили. У цьому епізоді взяло участь близько 400 каскадерів та акторів, яких теж підпалювали, і хоча вони тижнями репетирували цей епізод, що знімали одним кадром, а також на знімальному майданчику була присутня команда, що мала подбати про їхню безпеку, актор розповідає, що його мозок все одно запанікував, щойно запалала його рука.

Так, це були не спецефекти. Як і під час зйомок першої «Евакуації», Гаргрейв та Гемсворт намагалися робити трюки якомога більш реалістичними без використання зеленого екрану. Такій відданості жанру позаздрить навіть Том Круз.

Ви вже можете побачити фільм «Евакуація 2» на Netflix та оцінити його епічний екшен.

845 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: