«Гладіатор 2»: хто зіграє в очікуваному сиквелі

15 июня 2023,  22:27 | Кастинг

Режисер Рідлі Скотт приступив до зйомок сиквела своєї культової стрічки «Гладіатор», який обійдеться без участі Рассела Кроу. Проте до його касту увійшли зірки таких хітових серіалів, як «Мандалорець», «Нормальні люди» та «Дивні дива».

Драматична стрічка «Гладіатор 2», як повідомляє його синопсис на сайті IMDb, буде слідувати за пригодами Луція, сина Луцилли, коханої жінки легендарного гладіатора Максімуса (якого у першому фільмі зіграв Кроу).

Роль Луція виконає актор Пол Мескал, який цього року отримав свою першу номінацію на премію «Оскар» за головну роль у драмі «Після сонця». Він став популярним кілька років тому завдяки драматичному серіалу «Нормальні люди».

На головну роль у «Гладіаторі 2» Скотт також розглядав відомих молодих акторів Остіна Батлера, Тімоті Шаламе, Річарда Меддена і Майлза Теллера.

У ролі його матері Луцилли повернеться зірка першого «Гладіатора» Конні Нільсен, яку ви ще можете знати за роллю королеви амазонок Іпполіти у «Диво-жінці».

Також у подіях сиквелу візьме участь зірка «Вартових Галактики» Джимон Гонсу, який знову втілить Джубу, гладіатора, з яким Максимус подружився на арені.

В образі сенатора Ґракха, який допомагав Луциллі та Максимусу боротися з жорстоким Коммодом, на великі екрани повернеться знаменитий Дерек Джекобі.

Одного з нових персонажів «Гладіатора 2» втілить зірка хітових серіалів «Мандалорець», «Гра престолів» та «Останні з нас» Педро Паскаль.

Ще одним іменитим поповненням касту сиквела став лауреат премії «Оскар» Дензел Вашингтон, чия роль поки що також тримається у таємниці.

Тим часом роль римського імператора Каракалла дісталася актору Джозефу Квінну, який прославився на весь світ минулого року, зігравши Едді Мансона у четвертому сезоні популярного науково-фантастичного серіалу «Дивні дива».

І поки що єдину нову героїню сиквела втілить акторка Мей Каламаві, вона ж супергероїня Багряний скарабей з міні-серіалу від Marvel «Місячний лицар».

Замикає каст другого «Гладіатора» Пітер Менса, відомий за фільмом «Очі змії: Початок Джі.Ай.Джо» та серіалом «Спартак», який теж розповідав про гладіаторів.

Як вам такий акторський склад? Чекаєте сиквел Рідлі Скотта?

Прем'єра стрічки «Гладіатор 2» очікується у листопаді 2024 року.

1630 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: