Вийшов трейлер наукової фантастики «65» з зіркою «Зоряних воєн» Адамом Драйвером

14 декабря 2022,  19:25 | Новости фильмов

Студія Sony Pictures опублікувала сьогодні в мережі перший трейлер науково-фантастичної пригоди під назвою «65», в якій Адам Драйвер помандрує з майбутнього в далеке минуле і буде боротися за виживання у світі динозаврів.

Фільм «65» слідує за пілотом Міллсом (Адам Драйвер), який після катастрофічної аварії на невідомій планеті, швидко виявляє, що насправді опинився на Землі… 65 мільйонів років тому. Тепер, маючи лише один шанс на порятунок, Міллс та єдина інша людина, яка вижила, дівчинка на ім'я Коа (Аріана Грінблатт), повинні пробратися через невідому місцевість, наповнену небезпечними доісторичними істотами, в епічній боротьбі за виживання.

Продюсером нового науково-фантастичного фільму за участю зірки франшизи «Зоряні війни» виступає Сем Реймі, який зняв супергеройську трилогію «Людина-павук» з Тобі Магуайром та блокбастер «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

Сценаристами та режисерами фільму «65» виступають Скотт Бек та Браян Вудс, які написали хітові горор-трилери «Тихе місце» та «Тихе місце 2».

Нова стрічка з Адамом Драйвером вийде в український прокат у 2023 році.

1323 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: