Новини про мультфільм (2013)

4 липня 2013,  17:25 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Незабаром, 11 липня, на великі екрани кінотеатрів виходить друга частина анімаційного блокбастеру НІКЧЕМНИЙ Я 2. Головні герої стрічки розмовлятимуть голосами найвідомішого екстрасенса країни ПАВЛА КОСТІЦИНА та незрівнянної КАТЕРИНИ ОСАДЧОЇ.

Павло Костіцин вже вдруге дарує свій голос супер-лиходію Гру, а от для Катерини Осадчої робота над персонажем шпигунки Люсі – перший досвід дубляжу анімаційного героя.

Катерина Осадча ділиться своїми враженнями:

Мені було дуже цікаво спробувати себе в дубляжі анімації. Я не актриса і досвіду перевтілень у мене немає. Тому перші години режисеру було нелегко, деякі фрази доводилося повторювати сотні разів, щоб досягти потрібної інтонації і правильного настрою. Але якою була радість, коли поставлене режисером завдання було виконане! Я дуже вимоглива до себе, тому на початку мені складно було сприймати свій голос з вуст анімаційного героя, мені здавалося, що Люсі він абсолютно не підходить. Режисерам доводилося мене переконувати, що вони вже не уявляють Люсі іншою. Складним був старт, але варто було тільки вловити характер героїні і робота пішла швидше. Це така магія, коли намальована англомовна дівчина з твоєю допомогою починає говорити українською!

Не дивлячись на те, що Павло Костіцин вже дуже добре «знайомий» із своїм персонажем Гру, він все ж хвилювався перед початком дубляжу:

Зізнаюся, я чекав цього моменту два роки. Як тільки вийшла перша частина цієї чудової анімації, мені, як і багатьом глядачам, закортіло дізнатися, чи буде продовження! І…О, диво! Друга частина от-от вийде в прокат! Ну і, звичайно ж, трепет перед початком дубляжу… Не дивлячись на успішну роботу в першій частині, я сильно хвилювався. Ще б пак: планку встановив собі сам, тепер було важливим її не збити. Точно попасти в характер, створений ретельною і тонкою роботою всієї команди студії LeDоyen, яка займалася дубляжем обох частин «Нікчемного Я». Вранці в перший день роботи я наче папуга намагався повторити свої ж інтонації, тембр голосу, передивляючись епізоди першої стрічки. Тільки коли режисер Ольга Фокіна схвально кивнула головою після запису першої репліки, я розслабився, робота пішла із задоволенням для всіх! Ну а складнощі, звичайно ж, пов'язані із створенням характеру героя: в анімаційній стрічці він, мабуть, на 80% залежить від голосу актора. Інколи під кінець робочого дня в студії, так його «вичавиш», що в горлі відчувається присмак крові! Це до того, що акторську працю багато хто недооцінює. Ось так – потом і кров'ю створюються образи, над якими потім глядач із легкістю сміється… Тому судіть самі, наскільки ця роль складна або легка. Для мене вона – улюблена! Сподіваюся, що зумію і вас в неї знову закохати!

На питання, що об’єднує Вас з Вашим героєм, Павло Костіцин відповідає так:

По-моєму, це очевидно! У мене хіба що ніс менший…)))) А щодо схожості характерів… мої близькі друзі підтвердять: під зовнішньою неприступною оболонкою, як у Гру, сховане велике і добре серце, яке, якщо вже покохало, кохатиме завжди!

Катя Осадча розповідає:

Моя героїня Люсі, як і я, дуже відповідально ставиться до своєї роботи. У нас різні сфери діяльності, я  - журналіст, а вона – шпигунка, але багато в чому наші професії схожі! Є в нас і зовнішня схожість. Думаю, так я б виглядала, якби художник намалював з мене шарж. До того ж, Люсі – високого зросту, як і я. До речі, вже скінчивши роботу над своїм персонажем, я зовсім неочікувано для себе придбала такий самий шарфик. Але є між нами є й принципова різниця: Люсі заводить романи на роботі, а я – ні

Павло Костіцин додає:

Про те, що відбувається з моїм героєм в другій частині фільму можна коротко сказати так: «Санта Барбара» відпочиває))) Я не в праві розкривати всі сюжетні перипетії (а їх там немало), але про головне промовчати просто не можу. Серце Гру тепер не вільне! Головний лиходій усіх часів та народів нарешті перестане бути батьком-одинаком! Ви станете свідками справжнього шпигунського роману! І не біда, що анімаційного! Проте хвилюючого та стрімкого, як в реальному житті. Чому тільки у Бонда може бути дівчина? Тепер вона є і в Гру. Вже після їхньої першої і доволі конфліктної зустрічі стає зрозумілим, що «помадо-шокером» тут все не скінчиться)))) Мою рудоволосу візаві в анімації дублює Катя Осадча. Це стало для мене приємною несподіванкою. Люсі неймовірно на неї схожа! Ви самі в цьому переконаєтесь. І, не дивлячись на те, що в студії ми працювали в різні дні, наш роман на екрані виглядає досить правдоподібно! Зіграли ми його зворушливо, аж до сліз!

На питання «чи дивилися ви першу частину анімації і чого очікуєте від другої», Катерина Осадча відповідає:

Першу частину ми з сином дивилися багато разів. Ілюша – палкий прихильник цього мультфільму. І з нетерпінням чекає на другий фільм. А коли він дізнався, що я беру участь в кастингу на дубляж – дуже за мене вболівав. Адже на його думку, не може бути нічого кращого, аніж озвучувати мультфільми!

Павло Костіцин говорить:

Я б порадив всім вже бронювати квитки. Адже це найочікуваніший анімаційний блокбастер літа! І, звичайно ж, захоплюючий шпигунський бойовик, який необхідно дивитися всією родиною саме в кінотеатрі! Тим більше, що друга частина «Нікчемного Я» виходить в форматі 3D. Як завжди, чудова команда студії LeDоyen, що працювала над дубляжем, попіклувалася про те, щоб усі жарти в анімації були надзвичайно смішними і добре запам’ятовувались! Тому ласкаво просимо! І приємного перегляду!

Про фільм: Суперлиходій завжди лишатиметься суперлиходієм навіть після того, як став татком трьох маленьких дівчаток.  Але зараз не до підступних планів. Адже його армія під загрозою. По одному зникають його вірні посіпаки. Крадія, звичайно, можна зрозуміти - кожен мріє, щоб у нього був такий гарнесенький, жовтенький, чудовий помічник. Та Ґру повинен припинити це неподобство!

15 червня 2013,  13:54 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Суперлиходій завжди лишатиметься суперлиходієм навіть після того, як став татком трьох маленьких дівчаток. Але зараз не до підступних планів. Адже його армія під загрозою. По одному зникають його вірні посіпаки. Крадія, звичайно, можна зрозуміти - кожен мріє, щоб у нього був такий гарнесенький, жовтенький, чудовий помічник. Та Ґру повинен припинити це неподобство!

У кінотеатрах України з 11 липня.