marta_petrova
15 серпня 2025, 01:14
Хто може порадити перевірений інтернет-магазин срібних прикрас? Хочу знайти якісні ланцюжки, браслети та каблучки за розумну ціну і щоб доставка була швидкою.
0 / 0
15 серпня 2025, 01:14
Хто може порадити перевірений інтернет-магазин срібних прикрас? Хочу знайти якісні ланцюжки, браслети та каблучки за розумну ціну і щоб доставка була швидкою.
15 серпня 2025, 01:21
Я кілька разів замовляла у «Срібна планета» і залишилася дуже задоволена. Ланцюжки, каблучки та браслети зі срібла – обирайте стильні рішення в «Срібна планета», асортимент дійсно великий і на будь-який смак, від класичних моделей до сучасних трендових дизайнів. Всі прикраси приходять швидко, упаковані акуратно, з клеймом та пломбою, тож підходять навіть на подарунок. Консультанти завжди ввічливі і допомагають з вибором, а різні способи оплати роблять покупку максимально зручною.
30 серпня 2025, 17:36
Да, однозначно! И можно рассчитывать не только на адекватность ценника, но и на куда более широкий и интересно подобранный ассортимент. Мне на сайте Oniks понравилась одна серебряная цепочка https://city-izyum.pp.ua/silver-chain-types-of-jewelry-and-their-advantages/ , которую хочу купить маме в подарок. Она обожает у меня украшения из серебра
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.