14 серпня 2025, 22:07
Привіт усім! Мене цікавить процедура збільшення точки G у Миколаєві. Хочу знайти клініку або спеціаліста з хорошою репутацією, який працює безпечно та професійно. Може, хтось вже робив цю процедуру і може поділитися досвідом та контактами?
15 серпня 2025, 15:58
Можу поділитися власним досвідом: я шукала безпечне та професійне місце для цієї процедури і знайшла приватний медичний центр «Авіценна Медікал», де проводять збільшення точки g в Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/likuvalni-manipulyatsiyi/zbilshennya-tochky-g/. Персонал дуже уважний, працюють із сучасним обладнанням і дотримуються всіх стандартів безпеки. Процедура пройшла комфортно, після консультації відповіли на всі питання та дали рекомендації. Можу порадити звернутися туди, якщо шукаєте професіоналів із хорошою репутацією.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.