SEULL55
12 червня 2025, 19:21
Чи справді краще освіту здобувати в приватній школі? Цікаво почути вашу думку, друзі.
0 / 0
12 червня 2025, 19:21
Чи справді краще освіту здобувати в приватній школі? Цікаво почути вашу думку, друзі.
14 червня 2025, 09:17
А чим краща приватна школа??? Ви взагалі впевнені, що так є насправді? Мне, якщо чесно, беруть сумніви щодо цього питання....
14 червня 2025, 12:04
Оті мене так само. Не варто усіх ставити на одну планку. Є класні державні заклади освіті, і є так само геть не хороші приватні заклади. Тому тут потрібно дуже добре та довго розбиратись перед тим, як кудись віддавати свою дитину. До прикладу я точно не віддам свою доньку до школи Гравітація, бо вона на булінг у своїх стінах жодним чином не реагує. Нещодавно прочитав пост, як Гравітація приватна школа https://www.facebook.com/profile.php?id=100010129819458 відреагувала на побиття дитини - вірніше реакції не було жодної!!!!! Безкарність завжди вилазить боком пізніше. Тому я проти такої "політики" керівництва цього закладу....
9 серпня 2025, 19:57
Здається в приватних школах краще викладають предмети, знаю це - донька навчається в Think Global це дистанційна приватна школа. У них цікава програма, яка враховує інтереси дітей, а вчителі - справжні професіонали, що вміють знайти підхід до кожного. Що мені подобається найбільше — це гнучкий графік і можливість займатися у зручний час, а також багато інтерактивних завдань, що роблять навчання живим і цікавим. Крім того, школа дає підтримку батькам, постійно інформує про успіхи дитини, тож відчуваєш, що всі дійсно зацікавлені у розвитку
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.