Форум

Тема: Який автобус з Кракова до Києва найзручніший?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Ress

26 травня 2025, 13:26

Хочу їхати назад в Київ із Кракова. Не знаю, як краще — вночі чи вдень, і як обрати перевізника, щоб не втомитись у дорозі.

0 / 0 
Vladis

26 травня 2025, 13:37

У мене така сама історія була: стояв у чергах, слухав, як “через 20 хвилин приїде”, а потім ніхто не приїздив. Зараз все набагато простіше — я звик замовити квиток на автобус через сайт Prosto Bus Plus. Там усе по-людськи: розклад, ціна, обираєш місце — і готово. Після оплати одразу приходить квиток на e-mail, і його просто показуєш із телефона. Ніяких роздруківок. Якщо змінилася година виїзду — надсилають СМС. Я вже кілька разів їздив так в Краків, Прагу, Варшаву — жодного разу не підвели.

0 / 0 
Lera

7 липня 2025, 14:01

Це дуже актуальне питання — особливо якщо хочеш поєднати комфорт, безпеку й мінімальну втому в дорозі.

0 / 0 
saced

8 липня 2025, 16:14

Я виїхав зранку і досить швидко дістався місця призначення. Поїздка була комфортною та приємною завдяки послугам компанії https://www.eurobuslines.com.ua/ . Вибравши саме цю компанію, я отримав не тільки зручний і сучасний транспорт, а й ввічливе обслуговування на всьому маршруті. Автобуси чисті та оснащені всім необхідним для комфортної поїздки, а водії — досвідчені та уважні.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...