Форум

Тема: Де зараз в Києві можна виправити прикус?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Mark159

26 квітня 2025, 18:10

Я вирішив серйозно зайнятись своїми зубами і виправити прикус, бо давно мріяла про ідеальну усмішку. Зараз розглядаю різні варіанти брекетів, але найперше звернула увагу на металічні через їх доступну вартість. Хто знає, яка зараз реальна ціна встановлення металічних брекетів у Києві? Чи є велика різниця в ціні між різними клініками? І чи входить у вартість обслуговування протягом усього лікування, чи треба за кожне коригування платити окремо?

0 / 0 
ТоТ

26 квітня 2025, 18:11

Якщо говорити про металічні брекети в Києві, то базова вартість за встановлення обох щелеп зазвичай стартує від 15000 до 25000 гривень. Деякі клініки включають у цю ціну перший прийом і встановлення, але більшість корекційні прийоми оплачуються окремо (приблизно 500–1000 грн за візит). Плюс треба врахувати витрати на ретейнери після зняття брекетів, це ще окремі витрати. Різниця в ціні часто пов'язана з досвідом лікаря, брендом самих брекетів та рівнем сервісу клініки.

0 / 0 
Mark159

26 квітня 2025, 18:11

А чи знаєте, скільки часу зазвичай триває носіння металічних брекетів, і чи реально обійтися без додаткових витрат на якісь "необов'язкові" процедури? Я трохи хвилююсь, щоб у процесі лікування не вийшло купа несподіваних платежів...

0 / 0 
ТоТ

26 квітня 2025, 18:12

Все залежить від конкретного випадку, але в середньому лікування з металічними брекетами триває від 1,5 до 2 років. Чим складніша ситуація з прикусом чи розташуванням зубів, тим довше доведеться носити систему. Щодо витрат: у хороших клініках одразу озвучують повну вартість і перелік обов'язкових процедур, тому варто від початку домовитись про все чітко. Для того, щоб не натрапити на приховані платежі, можу порадити перевірену клініку — CD Clinic (металічні брекети ціна) На їхньому сайті є детальний опис процедур, умов лікування та актуальні ціни на металічні брекети. Вони працюють відкрито: консультація, діагностика, встановлення, корекції — усе чітко прописано й обговорюється з пацієнтом заздалегідь. Плюс там кваліфіковані ортодонти, які допомагають підібрати найкращий варіант лікування під бюджет і потреби

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...