Літнім собакам часто потрібен корм, який не тільки легко засвоюється, але й підтримує здоров’я органів і суглобів. Я рекомендую обирати корми з високим вмістом протеїнів, але з помірною кількістю жиру, щоб не перевантажувати організм. Вітаміни групи B і антиоксиданти допоможуть підтримати загальний тонус і енергію. Якщо ваша собака має проблеми з зубами чи шлунком, варто звернути увагу на корми з м’якими гранулами або на спеціалізовані формули для старших тварин.
Як спеціаліст у зоотоварах, можу сказати, що для вибору корму для літніх собак магазин https://superpets.co.ua/kormy-dlia-litnikh-sobak/ це справжній порятунок. У них є великий асортимент кормів для собак старшого віку, які відповідають усім вимогам: знижений вміст калорій, підтримка здоров’я суглобів, спеціальні добавки для кращого травлення та імунітету.
Я часто звертаюсь до них, і вони завжди допомагають підібрати ідеальний корм для моїх собак. Зокрема, у них є продукція від таких брендів, як Royal Canin і Hill's, які мають спеціалізовані формули для літніх собак. Крім того, у SuperPets доступна зручна доставка і консультації, тому ви можете бути впевнені в якості та правильному виборі корму для вашої старшої собаки.