Форум

Тема: Хто де оформлює автоцивілку?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

ivanivanov

23 квітня 2025, 10:26

Підкажіть, будь ласка, хто де оформлює автоцивілку? Багато страхових компаній, але важко зрозуміти, хто дійсно виплачує в разі ДТП, а хто тільки гроші бере. Я недавно купив авто, тож оформлення — обов’язкове. Хотілося б знайти щось перевірене, де і ціна адекватна, і сервіс нормальний. І якщо у когось був реальний досвід страхового випадку — будь ласка, поділіться. Це для мене зараз дуже актуально, бо не хочеться потрапити в ситуацію, коли поліса є, а користі — ніякої. Дякую наперед!

0 / 0 
anna_griban

23 квітня 2025, 10:27

Я б радиа брати тільки в перевірених компаніях, а не там, де просто найдешевше. З дешевих потім проблем більше, ніж вигоди. У мене знайомий уляпався, бо поліс був куплений онлайн через посередника, а потім виявилося, що компанія взагалі вже не працює. Після того я сама усе ретельно перевіряю. Щодо сервісу — дуже важливо, щоб була гаряча лінія, щоб оперативно реагували, якщо що. Ну і добре, коли є мобільний застосунок або хоча б особистий кабінет, щоб не бігати з паперами. Як на мене, краще переплатити 100 гривень, але мати спокій.

0 / 0 
ТоТ

23 квітня 2025, 10:28

Головне, щоб була гарантія. Я, наприклад, завжди дивлюсь, чи є позитивні відгуки про врегулювання страхових випадків. Просто оформити — це одне, а от коли щось сталося, тоді й видно, яка компанія чого варта. Дивись, щоб була підтримка 24/7, це дуже виручає, особливо якщо ДТП стається вночі або на вихідних. Ще добре, якщо страхова сама викликає евакуатор або допомагає з оформленням європротоколу. У мене знайомий користується автоцивілкою від Оранта, каже, що норм варіант. Можеш почитати про них на сайті, глянути, чи підходить тобі.

0 / 0 
Mark159

23 квітня 2025, 10:31

Я хочу поділитися своїм досвідом, бо якраз нещодавно скористався автоцивілкою від Оранта https://oranta.ua/products/avtotsivilka/ Попав в невелике ДТП у Києві — на світлофорі в мене в'їхав інший водій. Добре, що всі живі-здорові, але пошкодження по кузову були. Чесно скажу, спочатку хвилювався, бо це був мій перший страховий випадок. Але був приємно здивований, як усе пройшло. Оформили європротокол на місці, потім подзвонив на гарячу лінію Оранта — дуже ввічливо пояснили, що робити далі. Заявку прийняли, документи я надіслала онлайн, і вже за кілька днів мені підтвердили виплату. Гроші прийшли на карту, усе без зайвої тяганини. Тепер всім раджу: не економте на страховці і беріть у перевірених компаніях. Мені реально допомогає.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...