Форум

Тема: Чи варто проходити повну діагностику без симптомів

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Vladis

21 квітня 2025, 09:44

Останнім часом задумуюсь, чи не пройти повне обстеження, хоча на перший погляд зі здоров'ям наче все окей. Але часто втомлююсь, іноді ниє голова, іноді просто апатія. Не знаю, чи варто з цим бігти до лікарів, бо не люблю лікарні, черги, аналізи. Може хтось проходив якісь сучасні методики обстеження без крові, щоб зразу бачити картину стану організму?

0 / 0 
Mark159

21 квітня 2025, 09:56

Я проходив комплексне обстеження організму в медичному центрі Алтімед і можу сказати, що це був абсолютно інший досвід, ніж звичайні аналізи. Все відбувається в одному кабінеті, без уколів, без забору крові — суто апаратно. Це щось типу функціонального скринінгу, коли одразу дивляться серце, нервову систему, імунітет, токсини, вітаміни і навіть психологічний стан. Дуже зручно, особливо коли немає явних скарг, але хочеш розуміти, що з тобою відбувається. Мені виявили деякі дефіцити і дали рекомендації без ліків, тільки харчування і графік. Реально крута профілактика.

0 / 0 
Vladis

21 квітня 2025, 10:06

Дякую, от саме такого підходу мені і не вистачало. Обстеження без стресу — це вже пів справи. Подивлюсь, як до них записатися.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...