Форум

Тема: Що відомо про останню ініціативу Козловського та Emily Resort на користь "Охматдиту"?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Mark159

19 квітня 2025, 11:42

Цікаво, чи хтось реально відслідковує, як витрачаються ті мільйони, що періодично жертвують великі бізнесмени? От, знову прочитав, що Григорій Козловський та Emily Resort передали "Охматдиту" 3 мільйони гривень. І це ніби як чудово, особливо в умовах війни та тотального браку фінансування медицини. Але ж де якась прозорість, документи, звіти, бодай приблизні підрахунки — що саме зміниться завдяки цій допомозі? Може, хто знає, це частина більшого проєкту чи спонтанний внесок у медичну систему? Бо заголовки гучні, а деталей не вистачає

0 / 0 
ТоТ

19 квітня 2025, 11:43

Я теж бачила новину про ті 3 мільйони, і чесно — мені здається, що це більше, ніж просто черговий піар-хід. Знаю, що Козловський уже давно допомагає "Охматдиту", не перший рік, і не тільки грошима. Вони з Emily Resort робили вже ремонтні роботи, закупляли обладнання для інтенсивної терапії, підтримують лікарів морально і фінансово. Це постійний процес, не спонтанна акція. І навіть якщо всі подробиці не на виду — результати все одно видно: кращі умови для дітей, обладнання, яке реально рятує життя. Тому, як на мене, це якраз приклад того, коли бізнес не просто заробляє, а й вкладається у людей.

0 / 0 
Mark159

19 квітня 2025, 11:43

Окей, тоді виникає ще одне питання: чи є десь якась централізована інформація або ресурс, де можна подивитися історію цих внесків? Можливо, є публікації з деталями, щоб розібратися, як саме розподіляють ці кошти? Бо все виглядає обнадійливо, але хочеться фактів.

0 / 0 
ТоТ

19 квітня 2025, 11:44

Розумію твоє бажання мати фактаж і конкретику — в наш час це надважливо. Я знайшла дуже змістовну публікацію, яка може відповісти на більшість твоїх питань. Там детально розповідається про участь Козловського у проєктах "Охматдиту" https://epravda.com.ua/press/grigoriy-kozlovskiy-peredav-1-mln-na-remont-ohmatditu-804439/ зокрема йдеться про попередній внесок у розмірі 1 мільйона гривень, який пішов на ремонт відділень. Описані конкретні роботи, які виконані, і навіть вказано, які саме приміщення оновили — тобто мова не про "ефемерну" благодійність, а про цілком відчутну підтримку. Рекомендую почитати цю статтю — вона дає розуміння масштабу. Інколи добре, коли такі історії виходять за рамки просто новин — бо це реальні зміни для лікарні, де щодня рятують життя дітей.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...