Форум

Тема: Чи варто витрачати кошти на професійну рекламу у Києві?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

ivanivanov

11 квітня 2025, 11:38

Привіт усім! Хочу звернутися до тих, хто вже мав досвід у запуску реклами з нуля. Ми запускаємо новий сервіс, продукт ще абсолютно невідомий на ринку, тож потрібно створити весь брендбук, соцмережі, візуал, продумати позиціонування, стратегію просування і звісно ж — налаштувати рекламу, яка реально працює. Розглядаємо як варіант фрілансерів, але сумніви щодо якості і стабільності. Можливо, хтось із вас замовляв просування в агентстві? Чи варто витрачати кошти на професійну підтримку одразу, коли аудиторія ще не сформована? І як зрозуміти, що команда дійсно працює на результат, а не просто «зробила і забула»?

0 / 0 
anna_griban

11 квітня 2025, 11:40

Якщо ти запускаєш новий продукт і реально хочеш результат від самого початку та мусиш влучити в конкретну аудиторію, то я б точно не експериментував з різними людьми-фрілансерами.

0 / 0 
ТоТ

11 квітня 2025, 11:40

У нас саме так і було — ми спробували рекламу через Facebook через знайомого таргетолога, і в кінці результат вийшов мінімальний: бюджет витрачено, а віддачі нуль. У підсумку звернулися до професійного агентства, яке одразу зрозуміло, що ідея свіжа, ринок конкурентний, і запропонувало конкретний план дій. Там був складений медіаплан із чіткими термінами й очікуваннями, і справді почався рух. Тому як на мене — рекомендую брати команду авторитетну, в якої є портфоліо та реальні історії успіху.

0 / 0 
Mark159

11 квітня 2025, 11:47

Ми проходили цей шлях кілька місяців тому, теж запускали новий сервіс, і саме тоді зрозуміли, наскільки важливо мати партнера, який не просто щось «настроїть», а реально включається в роботу з проектом. Нас врятувало агентство реклами , яке охоплює клієнтів з усієї України. Команда цього рекламного агентства у Києві знається не лише на креативі, а й на стратегічному підході. Вони не продають шаблонні послуги, а починають зі стратегії: аналіз конкурентів, аудиторії, формування позиціонування, візуальна айдентика, реклама і контент. Було видно, що їм не байдуже — на зв’язку постійно, усе прозоро, поетапно, з узгодженням і поясненням. Завдяки їхній підтримці ми вийшли в нішу з чітким обличчям, правильною комунікацією і головне — з клієнтами. Якщо хочеш реального запуску, а не просто «для галочки», раджу звернутатися саме до них.

0 / 0 
saced

15 квітня 2025, 17:26

В яких соцмережах плануєте бізнес просувати?

0 / 0 
Danira

15 квітня 2025, 19:51

Я зараз активно розвиваю свій бізнес завдяки ТікТоку — це справді потужний інструмент для просування. Щоб ролики швидше набирали популярність, навіть накрутку лайків замовляла тут https://redboost.com.ua/tiktok-likes/ Усе пройшло чітко, швидко і без зайвих заморочок. Видно результат, і це реально допомагає вивести контент у рекомендації.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...