Форум

Тема: Допоможіть з пошуком якісної маркетингової компанії

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Mark159

5 квітня 2025, 13:20

Маю інтернет-магазин з українськими товарами, сам вклався в сайт, товарку, навіть логістику оптимізував, але от з просуванням зовсім глухо. Пробував працювати з кількома маркетинговими компаніями — обіцяли "вау"-результати, але нічого не дали, тільки витрати. Хочу знайти нормальну команду, яка реально розуміє, що таке стратегія і як працює e-commerce. Порадьте когось перевіреного, бо чесно — вже не хочеться викидати гроші в повітря.

0 / 0 
ТоТ

Така ситуація мені знайома — багато компаній обіцяють золоті гори, але не мають системного підходу. Тобі треба не просто маркетингова компанія, а команда, яка вміє працювати з онлайн-продажами: налаштування аналітики, контент, SEO, email-маркетинг, реклама — все має бути в комплексі. Обов’язково зверни увагу на ті проєкти, які вони вже робили, і чи є результати в цифрах, а не тільки гарні банери.

0 / 0 
Mark159

Це саме те, що мені потрібно. Бо враження, що більшість компаній просто копіюють один шаблон на всіх. А мені важливо, щоб підхід був індивідуальний і продуманий. Можеш підказати когось конкретного? З ким ти працював або точно знаєш, що дають реальний результат, а не просто вміють гарно розповідати?

0 / 0 
ТоТ

5 квітня 2025, 13:21

Так, я можу тобі щиро порадити маркетингову компанію seowritely.org Сам працював із ними, коли допомагав знайомим запустити нішевий бренд побутової хімії. Вони не позиціонують себе як типова маркетингова компанія — скоріше, як команда контент-фахівців і SEO-аналітиків, яка працює глибоко. Спочатку вони зробили повний аудит сайту, виявили технічні помилки, оптимізували категорії, прописали мета-теги, а далі взялися за контент. Регулярно створювали SEO-статті, просували ключові товари через блог, допомагали з лід-магнітами для розсилок. І все це з чіткою аналітикою та поясненням, що саме і чому робиться. За 4 місяці магазин почав отримувати органічний трафік, який переріс у продажі. Рекомендую звернутись — вони справді вкладаються у результат.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...