Форум

Тема: Потрібна допомога: машина заглохла, де знайти евакуатор у Києві?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

jiltaforta

26 березня 2025, 12:06

Привіт усім! Сталося неприємне — моя машина зупинилася на дорозі, і я не можу зрозуміти, що саме сталося. Можливо, хтось із вас вже стикався з подібною ситуацією в Києві? Підкажіть, будь ласка, куди звертатися, щоб знайти евакуатор, і скільки це може коштувати. Буду дуже вдячний за будь-які рекомендації!

0 / 0 
necofe5957

26 березня 2025, 12:11

Друже, до таких ситуацій треба готуватися завчасно, бо як то кажуть: раз у рік і палка стріляє. Не так давно я потрапив у неприємну ситуацію: машина зламалась на виїзді, я не знав, куди звернутися за допомогою. Виявилось, що є чудовий сервіс — евакуатор Київ https://evakuator.company/ "Альфа", який працює без посередників і допомагає цілодобово. Вартість виклику була доступною — всього 750 гривень, і вже через кілька хвилин мене зустрічав евакуатор! Водії дуже професійні і приїжджають навіть в години пік, коли рух у місті заблокований. Якщо у вас є пасажири, як у моєму випадку, вони можуть запропонувати спеціальну машину з дубль-кабіною, що дуже зручно. Сервіс працює швидко і без зайвих затримок, тому я вже знаю, до кого звертатися, якщо знову виникне проблема.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...