vaasilijpavlov
20 березня 2025, 10:31
Де можна провести зимові канікули за кордоном ? Як вважаєте ?
0 / 0
20 березня 2025, 10:31
Де можна провести зимові канікули за кордоном ? Як вважаєте ?
24 березня 2025, 12:40
Не знаю як за кордоном, але я шукаю, як розважити дітей у нас. Хто може допомогти з цим питанням?
24 березня 2025, 12:43
Якось, коли ми з дружиною вирішили забрати дітей із школи, вони відразу почали говорити про дитячий розважальний центр у Києві https://neopolis.respublikapark.com.ua/ про котрий ми так багато чули від знайомих.. Тема була такою захоплюючою, що ми одразу вирішили поїхати туди всі разом. Вже за кілька хвилин ми опинилися на місці, і мої діти радісно бігли до входу. Спочатку ми вирішили спробувати атракціони для маленьких, і вони були просто в захваті. Від різноманіття ігор, кольорових лампочок і веселих звуків все довкола виглядало як магія. Маленька Оля не відходила від каруселей, а старший Максим, який завжди шукає пригод, одразу побіг на батут. Це був чудовий день, коли ми всі разом могли забути про всі турботи і просто насолоджуватися часом у родинному колі. З кожним наступним заходом ми все більше розуміли, як важливо інколи просто виділити час для своєї родини. Вечір закінчився гарною вечерею, і всі були щасливі.
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.