Форум

Тема: Цікави книжки

Форум > Загальне > Розмови про кіно

mega12

9 березня 2025, 10:02

Намагаюся знайти щось цікаве для читання, але ніяк не можу визначитися! Хочеться, щоб книга захоплювала з першої сторінки, тримала в напрузі або ж навпаки – змушувала замислитися над чимось важливим. Люблю як детективи, так і глибоку художню літературу. Що порадити почитати?

0 / 0 
lossXX

9 березня 2025, 12:37

Якщо шукаєте щось справді захоплююче, можу порадити звернути увагу на класику детективного жанру! Я, наприклад, купую книги онлайн і обираю твори Агати Крісті – її найкращі книги завжди викликають у мене захоплення. Заплутані сюжети, несподівані розв’язки – те, що потрібно для справжнього книжкового задоволення! Ви можете подивитися розділ https://pocketbook.ua/news/spisok-luchshih-knig-pisatelnicy-agaty-kristi Агата Крісті найкращі книги та вибрати собі щось.

0 / 0 
InnaKovlina

11 березня 2025, 21:10

Сучасна література дійсно має чим дивувати і мене це без сумнівів тішить!

0 / 0 
Omnibus

13 березня 2025, 10:09

Аналогічне і в мене відчуття! І за діток наших тішусь, які мають змогу читати якісні цікаві книжки із гарним українським перекладом! Я своїм нещодавно замовив пригоди петсона та фіндуса . Із величезним задоволенням діти читають ці пригодницькі історії! А дизайн самої книги та малюнки - просто на 12 балів!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...