SEULL55
26 лютого 2025, 18:24
В мене газовий котел не запалюється. Самостійно геть не можу розібратись та визначити причину. Можливо хтось підкаже?
0 / 0
26 лютого 2025, 18:24
В мене газовий котел не запалюється. Самостійно геть не можу розібратись та визначити причину. Можливо хтось підкаже?
3 березня 2025, 17:35
У вашому випадку я б точно звертався до майстрів в не пробував самостійно розібратись із несправністю. Самі розумієте, що це дуже небезпечно.....
4 березня 2025, 08:14
Так це може бути елементарна відсутність тяги! Ви взагалі знаєте, як її перевірити правильно? Дуже часто таке буває, що котел не запалюється. Починають його перевіряти, а справа геть в іншому. Тому раджу на цей момент так само обов'язково звернути свою увагу
5 березня 2025, 08:46
Дійсно якщо газовий котел не запалюється , то потрібно діяти методом виключення і починати переглядати найпопулярніші причини такого явища. Якщо перевірили тягу і з нею все ок - рухаємось далі та шукаємо інші причини. У котла може елементарним чином зламатись термопара, вийти з ладу електричний ланцюг чи зміститися жиклер. Але це все реально виявити лише під час технічного огляду, який має здійснювати лише майстер!
Ви можете обрати, якою мовою читати наш сайт – українською або російською.
Українські назви зарубіжних фільмів часто відрізняються від російських, але досі деякі українські кінотеатри беруть назви з російських сайтів, замість того, щоб перекладати з української. Наприклад, «Атомна блондинка» в Росії називався «Вибухова блондинка», «Махач вчителів» – «Битва преподів», «Саллі» – «Чудо на Гудзоні», «Аудитор» – «Розплата» і т. д. Щоб такої плутанини не було у нас, ми зробили окремі локалізовані версії для українських і для російських глядачів.